Οικονομικά πακέτα για κάθε ανάγκη

Η εταιρία μας στελεχώνεται από έμπειρους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς και Πολιτικούς Μηχανικούς οι οποίοι σας προτείνουν λύσεις, εστιασμένες στις ανάγκες σας και στις ιδιαιτερότητες της ανακαίνισης σπιτιού σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε απαίτηση στο χώρο της κατασκευής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα και την υπευθυνότητα.

Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες όπως: Υδραυλικές εργασίες – Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – Αλουμίνια – Σίδερα – Γυψοσανίδες – Γύψινες διακοσμήσεις – Πλακίδια – Μάρμαρα – Ελαιοχρωματισμοί – Ξυλουργικές εργασίες , γίνονται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας με βάση την τεράστια εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, που σας προσφέρουμε βεβαίως στις καλύτερες δυνατές τιμές!!

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αναστάτωση και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει η διαδικασία της ανακαίνιση σπιτιού, αλλά η εμπειρία και η γνώση, μας καθιστούν ικανούς για να νιώσετε τη χαρά της ανανέωσης του χώρου σας και κατ’ επέκταση την δική σας αναζωογόνηση. Αναλαμβάνουμε την διαχείριση όλης της ανακατασκευής του χώρου σας

Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και την ανακαίνιση σπιτιού γρήγορα, αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Επισκεφτείτε το γραφείο μας στην 25ης Μαρτίου 135-137 στο Κερατσίνι, να συζητήσουμε ιδέες για την ανακαίνιση σπιτιού σας.
Σχεδιάζουμε ιδιαίτερους χώρους, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε εργασίες και ανακαινίσεις με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον!

*Οι τιμές μπορεί να αυξηθούν χωρίς προειδοποίηση*

Έξυπνη ανακαίνιση

Πλήρης ανακαίνιση

Πολυτελής ανακαίνιση